URUČENA DONACIJA ĐACIMA: Ministar sporta Zoran Gajić posetio Kraljevo, Ušće i Studenicu

G. ĆIROVIĆ

23. 03. 2023. u 10:30

Razvoj sportske radne snage, ulaganje u razvoj sportsko-tehnoloških rešenja, privredna i ekonomska dobit kroz organizaciju velikih međunarodnih sportskih događaja, rezultat su dualnosti vodećih strktura Grada i sporta kao celine i ta dulanost, kao što je primer u Kraljevu, mora biti neraskidiva jer ona donosi željeni rezultat u vidu zdravlja nacije i zdrave budućnosti.

УРУЧЕНА ДОНАЦИЈА ЂАЦИМА: Министар спорта Зоран Гајић посетио Краљево, Ушће и Студеницу

GU u Kraljevu

Ovo je, nakon obilaska sportskih terena na Ibarskom keju u centru Kraljeva, obližnjeg Atletskog stadiona i kuglane „Ljubinko Kočović“, izjavio Zoran Gajić, ministar sporta.

Pre posete gradu na Ibru, ministar Gajić je sa državnim sekretarom Markom Kešeljem, posebnim savetnikom Dejanom Bojovićem i čelnicima kraljevačke lokalne samouprave obišao OŠ „Milun Ivanović“ u rudarskoj varošici Ušće i OŠ „Stefan Nemanja“ u Studenici. Tom prilikom, đacima ovih obrazovnih ustanova uručna je donacija Ministarstva sporta - odbojkaške, košarkaške, rukometne i fudbalske lopte, golovi za rukomet sa mrežama, staklene table i zglobni košarkaški obruči.

GU u Kraljevu

Osnovci u Studenici sa donacijom Ministarstva sporta

- Osim učenja kroz osnovni nastavni plan i program, đaci u školi su uključeni u niz drugih aktivnosti u kojima se stavlja naglasak na važnu ulogu sporta u razvoju deteta – rekao je ministar Gajić. - Sport i zdravlje idu ruku pod ruku, nudeći ljudima širom sveta, različitih sposobnosti i uzrasta, šansu za srećniji, zdraviji i produktivniji život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju