HEROJI NISU ZABORAVLJENI: Delegacija Ministarstva za boračka pitanja posetila Udruženje RVI u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

25. 02. 2023. u 13:35

Delegacija Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja koju je predvodio državni sekretar Mile Kranović posetila je Udruženje ratnih i vojnih invalida (RVI) u Kraljevu, položivši tom prilikom venac na spomenik poginulim borcima u ratovima od 1991. do 1999. godine.

ХЕРОЈИ НИСУ ЗАБОРАВЉЕНИ: Делегација Министарства за борачка питања посетила Удружење РВИ у Краљеву

G.Šljivić

Tokom posete gradu na Ibru Karanović je sa saradnicima obišao Nadu Milić čiji su blizanci Srđan i Boban kao mladi oficiri Vojske Jugoslavije u ratu na KiM 1999. godine dali svoje živote braneći otadžbinu od NATO agresora i terorista OVK. Godinu dana kasnije, od tuge za braćom preminuo je i njihov stariji brat Goran.

G.Šljivić

Nada Milić i državni sekretar Mile Karanović

- Čuvam sećanje na sinove i drago mi je što ih i drugi pamte. Svoje živote dali su obavljajući patriotsku dužnost, čuvajući i braneći otadžbinu - kaže Nada Milić koja je porodičnu kuću u Kraljevu posvetila sećanju na sinove i preminulog supruga.

G.Šljivić

Delegacija u poseti majki heroja Nadi Milić

Državni sekretar potom se susreo sa ovdašnjim ratnim i vojnim invlidima, članovima porodica poginulih boraca i učesnicima u ratovima devedesetih. Na kraju sastanka, u organizaciji Udruženja RVI najugroženijima je podeljeno ukupno 100 paketa sa namirnicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024