NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA: 30 hiljada dinara za 78 studenata (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

29. 01. 2023. u 15:52

NOVČANE nagrade u iznosu 30 hiljada dinara, za 78 studenata sa teritorije Srednjobanatske opštine Sečanj, sa prosekom ocena preko osam, uručio je predsednik opštine Sečanj, Nebojša Meljanac uz želju da uspešno nastave studiranje i nastave da nižu najbolje ocene na svojim fakultetima.

НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА: 30 хиљада динара за 78 студената (ФОТО)

S.Mladenovski

- Ponosni smo na vašu mladost, želju da uprkos teškim uslovima istrajete na putu ka ostvarenju ciljeva, relativno smo mala sredina, ali sa ovako velikim brojem studenata sa visokim prosekom ocena, ne treba da brinemo za budućnost - naglasio je Nebojša Meljanac uz poruku studentima  da nastave da rade na usavršavanju i napomenu da za sve sugestije, savete i probleme uvek mogu da se obraze nadležnima u opštini Sečanj.

Među 78 nagrađenih studenata sa prosečnom ocenom preko osam, našao se i Nikola Denda student pete godine Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

- Nagrada mi svakako znači, dokaz je da naša opština na čelu sa predsednikom Meljancem, ceni i na pravi način vrednuje trud nas mladih - zahvaljujući se u ime nagrađenih studenata iz Sečnja i ostalih mesta ove opštine, rekao je Nikola Denda ističući da iz razgovora sa kolegama na fakultetu, zna da neke, čak i mnogo veće opštine ne praktikuju ovakvu tradiciju. 

Uz Draganu Boškić, Marinu Milošević, Aleksandru Šelerović, Katarinu Nikolić, Nenada Skoka, Nikolu Jerkovića, Ivana Jokanovića, koji imaju najvišu prosečnu ocenu 10, Nikola je jedan od brojnih studenata koji imaju prosek ocena preko devet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)