STIŽE NOVO SANITETSKO VOZILO: Namenjeno je Domu zdravlja u Paraćinu, a isporuka je naredne sedmice

Зорана Рашић
Zorana Rašić

17. 12. 2022. u 11:21

IZ PARAĆINSKOG Doma zdravlja najavljuju da će tokom naredne sedmice dobavljač isporučiti ovoj ustanovi novo sanitetsko vozilo namenjeno Službi hitne medicinske pomoći.

СТИЖЕ НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО: Намењено је Дому здравља у Параћину, а испорука је наредне седмице

Foto: Z: Rašić

Vozilo je kupljeno iz sredstava koje je Dom zdravlja dobio konkurišući projektom kod Ambasade Republike Poljske u Srbiji, na inicijativu Opštine  Paraćin i tima Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj koji je projekat izradio. U pitanju je suma u iznosu od 48.240 evra.

Katarina Jevtić, koordinatorka projekta, naglašava da je konkurencija ostalih zdravstvenih ustanova kod Ambasade Poljske baš bila velika, te da i Opština učestvuje u ovom projektu sa 700.000 dinara budžetskih sredstava, dok je učešće iz kase Doma zdravlja 600.000 dinara.

Foto: Z: Rašić

- Očekujemo i dolazak delegacije Ambasade Poljske na čelu sa ambasadorom tokom naredne nedelje.  Nakon provere da li je sve u skladu sa ugovorom ispoštovano, biće potpisan zapisnik o primopredaji vozila – napominje Jevtićeva.

Novi sanitet potpuno je opremljen i obogatiće prilično dotrajao vozni park Službe hitne medicinske pomoći, budući da ta vozila prelaze zaista ogromnu kilometražu na dnevnom nivou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!