POMOĆ U REŠAVANJU PROBLEMA: Čačak dobio Savez udruženja Roma

V. Ilić

21. 11. 2022. u 21:59

PREDSTAVNICI gradske vlasti, na čelu sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, održali su sastanak sa predstavnicima romskih udruženja sa teritorije Čačka. Na sastanku je odlučeno da se sva romska udruženja ujedine u jedno – krovno, pod nazivom Savez udruženja Roma Čačka.

ПОМОЋ У РЕШАВАЊУ ПРОБЛЕМА: Чачак добио Савез удружења Рома

GU ČAČAK

Ovaj Savez će, kroz stalnu koordinaciju sa predstavnicima lokalne samouprave, javnih preduzeća i ustanova, raditi na tome da se što više izađe u susret romskoj populaciji, i koliko je to moguće, rešavaju njihovi problemi.

Gradonačelnik Todorović je na sastanku obećao predstavnicima udruženja da će lokalna samouprava pomoći pri zapošljavanju Roma, finansijski pomoći rad Saveza, kao i da će se truditi da se reši stambeno pitanje Roma u Čačku.

Takođe, dogovoreno je, da gradonačelnik Čačka svakog prvog petka u mesecu održava sastanke sa predstavnicima Saveza udruženja Roma Čačka.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NIJE ŠALA Crnogorac dao otkaz u Opštini jer ništa nije radio: Neću da sedim!