HITNO UPOZORENJE ZBOG ODBEGLOG PANTERA: Mole se građani da izbegavaju šumu kod Apatina

Novosti online

12. 11. 2022. u 15:46

OPŠTINA Apatin danas je upozorila građane da je panter viđen u neposrednoj blizini Banje Junaković i apelovala na građane da se ne približavaju tom kraju.

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ ЗБОГ ОДБЕГЛОГ ПАНТЕРА: Моле се грађани да избегавају шуму код Апатина

Foto: Profimedia/Ilustracija/Fejsbuk/Fülöp Róbert

- Obaveštavaju se građani da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković. Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom i u pravcu Prigrevačke šume jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić - navodi se u saopštenju Opštine Apatin.

Zver je navodno nakon Sonte i sela Kupusina primećena i u Banji Junaković.

Prethodno su JP "Vojvodina šume" izdale obaveštenje kojim upozoravaju na opasnu životinju.

- Obaveštavamo sugrađane da je uočen crni panter (leopard) u atarima Opštine Apatin. Predator je izuzetno opasan i ovim putem apelujemo na građane da vode računa za sebe i svoje najbliže. Ukoliko neko uoči crnog pantera potrebno je odmah obavestiti nadležnu policijsku stanicu - piše u saopštenju JP "Vojvodina šume".

(Kurir)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

OBRAZOVANJE ĐOKOVIĆA: Nole s mukom okončao srednju, Jelena se nije zaustavila dok nije doktorirala