RASPISAN KONKURS: Počeo upis dece u vrtiće u Zrenjaninu

B. G.

04. 05. 2022. u 12:51

PREDŠKOLSKA ustanova u Zrenjaninu raspisala je konkurs za upis dece predškolskog uzrasta od 6 meseci do 6,5 godina za školsku 2022/2023. godinu i to za celodnevni boravak dece od 6 meseci do 3 godine u jaslicama, dece uzrasta od 3 do 5,5 godina za celodnevni i poludnevni boravak i predškolaca, dece rođene od 1. marta 2016. do 28. februara 2017. godine.

РАСПИСАН КОНКУРС: Почео упис деце у вртиће у Зрењанину

GO Čukarica

Prijava za upis dece vrši se elektronskim putem na nacionalnom Portalu eUprava Republike Srbije od 4. do 31. maja, a sistem automatski pribavlja podatke iz Matične knjige rođenih i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, tako da roditelji ne pribavljaju ova dokumenta.

Prijava elektronskim putem nije moguća za roditelje koji nisu državljani Srbije, a za decu samohranih roditelja, žrtava nasilja u porodici, sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite, Predškolska ustanova u Zrenjaninu prihvata prijavu elektronskim putem, samo je potrebno da roditelji podnesu relevantnu dokumentaciju lično u Predškolskoj ustanovi.

Spiskovi dece koja su primljena u Predškolsku ustanovu za školsku 2022/2023. godinu biće blagovremeno istaknuti na Oglasnim tablama vrtića, a zanimljivo je da za upis dece u zrenjaninske vrtiće godinama unazad ne postoji lista čekanja i sva deca, čiji roditelji konkurišu, budu upisana. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)