DRŽAVA DAJE ZAMAJAC: Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović o brzoj saobraćajnici do Šapca

V. Mitrić

17. 02. 2022. u 20:56

GRADONAČELNIK Vidoje Petrović kaže da će izgradnjom brze saobraćajnice Loznica Šabac kao deo projekta Ruma Šabac Loznica, biti dodatno osnažen privredni razvoj Loznice, koji već godinama ima uzlaznu putanju, na putu ka najrazvijenijim gradovima Srbije.

ДРЖАВА ДАЈЕ ЗАМАЈАЦ: Градоначелник Лознице Видоје Петровић о брзој саобраћајници до Шапца

Foto: V. Mitrić

- Ono što smo godinama i decenijama čekali, evo definitivno smo dočekali - da se ozvaniči početak radova na  brzoj saobraćajnici Loznica Šabac, dalje ka Rumi i autoputu. Ovo ima veliki značaj za Loznicu, ali i celo Podrinje, Rađevinu i Azbukovicu jer će doprineti ubrzanom protoku saobraćaja, ljudi, roba i kapitala. Dakle, to je nešto što će nas povezati sa velikim centrima Beogradom, Novim Sadom, sve do severa ka Subotici – priča Petrović.

Vidoje Petrović, Foto B. B.

Na ovaj način, kako kaže gradonačelnik Loznice, „ zaista se otvara nova stranica ekonomskog osnaživanja sveukupne privrede u Loznici i ovom delu Srbije“. 

- Početak radova je veliki dan za čitav kraj i dokaz da država i predsednik Vučić, kao nikad niko, pokazuju brigu, ne samo za ova, već i naredna naša pokolenja. U ime građana Loznice iskazujem ogromno zadovoljstvo našoj državi, predsedniku  Republike Aleksandru Vučiću, našoj vladi-ističe Petrović.

BONUS VIDEO: PRED SRBIJOM NOVI AUTO-PUTEVI I PRUGE - Pogledajte šta nas očekuje u ovoj godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna