GUŽVE U VRANJSKOJ KOVID AMBULANTI I TOKOM VIKENDA: Peti dan zaredom tristotinak pregleda dnevno

Дејан Ристић
Dejan Ristić

16. 01. 2022. u 14:52

U KOVID ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 298 pregleda, od čega su 152 prva, objavio je ZC Vranje.

ГУЖВЕ У ВРАЊСКОЈ КОВИД АМБУЛАНТИ И ТОКОМ ВИКЕНДА: Пети дан заредом тристотинак прегледа дневно

Foto: D. R.

Takođe, tokom poslednja 24 ćasa, urađena su 143 antigenska testa, od čega je 97 pozitivno na koronavirus. Poslednjih pet dana, broj pregleda u kovid ambulanti se kreće oko brojke 300, dok je broj prvih blizu ili premašuje 200. Gužve ne jenjavaju ni tokom dana vikenda, što je doskora bilo gotovo uobičajeno.

U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je 15 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 7 pacijenata. Na bolničko lečenje su tokom jučerašnjeg dana primljena tri pacijenta, a na kućno lečenje je otpušten jedan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U KNJIGOVODSTVENOJ AGENCIJI U ČAČKU: Oštećen i kozmetički salon, poznato da li ima povređenih