ZARAŽENO JOŠ 239 GRAĐANA: Vrtoglavo raste broj novoobolelih na teritoriji Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

11. 01. 2022. u 14:47

KORONA brojke vrtoglavo rastu na teritoriji Kraljeva gde je od 4. januara zvanično potvrđeno 1.107 slučajeva infekcije.

ЗАРАЖЕНО ЈОШ 239 ГРАЂАНА: Вртоглаво расте број новооболелих на територији Краљева

G.Šljivić

Sedmi dan za redom u gradu na Ibru je trocifren broj novozaraženih, pa je tako od ukupno 786 uzorka nazofaringealnog brisa, koliko je testirano tokom minulih 24 sata, prisustvo korona virusa potvrđeno kod 239 osoba.

Kako je prema podacima ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje saopšteno iz Gradske uprave, u Opštoj bolnici „Studenica“ nije bilo preminulih kovid pacijenata sa teritorije grada na Ibru, dok je od izbijanja epidemije zvanično potvrđeno 31.596 slučajeva zaraze.

U kraljevačkoj bolnici trenutno se leči 21 kovid bolesnik. Na Intenzivnoj nezi zbrinuto je šestoro, od kojih je jedan na respiratoru, a petoro na neinvazivnoj ventilaciji. U ovu ustanovu prethodnog dana primljeno je dvoje novih pacijenta, dok je četvoro otpušteno sa bolničkog lečenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)