KORONA HARA NA JUGU SRBIJE: Pet puta više zaraženih u Nišu nego početkom godine

Novosti online

10. 01. 2022. u 15:33

POSLEDNjI podaci Doma zdravlja u Nišu pokazuju da je korona virus potvrđen kod još 258 pacijenata što je pet puta veći broj nego 1. januara kada je bilo 48 pozitivnih slučajeva.

КОРОНА ХАРА НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Пет пута више заражених у Нишу него почетком године

FOTO: Novosti

U niške kovid ambulante javilo se juče 1.390 pacijenata od kojih 686 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok su 704 obavila kontrolni pregled.

Broj novozaraženih je povećan u odnosu na početak godine, urađeno je 1.220 testova od kojih je 258 sa pozitivnim rezultatom, podaci su Doma zdravlja.

(Južne vesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)