GRADONAČELNIK SMEDEREVA PRIMIO NAJBOLJE SPORTISTE: "Hvala vam što ste na najlepši način prikazali boje našeg grada"

Јелена Илић
Jelena Ilić

03. 12. 2021. u 10:42

GRADONAČELNIK Smedereva Jovan Beč primio je u gradskoj kući sportiste koji su zabeležili najveće uspehe u ovoj godini.

ГРАДОНАЧЕЛНИК СМЕДЕРЕВА ПРИМИО НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ: Хвала вам што сте на најлепши начин приказали боје нашег града

foto Grad Smederevo.jpg

Gradonačelnik Beč i član Gradskog veća za sport Saša Branežac razgovarali su sa mladim nadama našeg sporta i njihovim trenerima.

Među njima je bio i Aleksandar Menković, koji je osvojio zlatnu medalju u kik boksu, u disciplini K1 do 86 kilograma, na Svetskom prvenstvu u Italiji koje je okupilo 1593 takmičara iz 59 zemalja.

Gosti su bili i članovi kluba MMA Fanatik, koji su doneli medalje sa takmičenja u Vrbasu i Kuli.

- Čast mi je i zadovoljstvo da naš grad može da se pohvali mladim i vrednim sportskim nadama, koje treba u budućnosti da budu idoli novim generacijama. Hvala vam što ste na najlepši način prikazali boje našeg grada - izjavio je gradonačelnik tokom razgovora sa sportistima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)