DAJU ZEMLJIŠTE ZA IZGRADNJU? Odbornici u Paraćinu sutra će razmatrati predlog odluke za otuđenje parcele u Industrijskoj zoni „Zmič“

Z.Rašić

20. 10. 2021. u 22:04

HOĆE li predlog Odluke o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine Opštine Paraćin radi izgradnje objekata dobiti „zeleno svetlo“ odbornika, znaće se na sutrašnjoj sednici Skupštine, koja je zakazana za 15 sati u gradskom pozorištu.

ДАЈУ ЗЕМЉИШТЕ ЗА ИЗГРАДЊУ? Одборници у Параћину сутра ће разматрати предлог одлуке за отуђење парцеле у Индустријској зони „Змич“

Foto: D.M.

Ovo je prva od dve tačke iz pisanog saziva 29. redovnog zasedanja. Kada skupštinska većina, kako se očekuje, donese ovu odluku o otuđenju putem javnog oglašavanja – prikupljanjem pisanih ponuda, odbornici će razmotriti i predlog teksta javnog oglasa.

Sa poslednje sednice Opštinskog veća lokalnom parlamentu po hitnom postupku upućena su i dva predloga rešenja, pa je moguće da ona budu uvrštena u dnevni red sednice SO kao dopuna.

Jedan predlog je rešenje o imenovanju Aleksandre Antić za direktora Centra za socijalni rad u Paraćinu nakon dobijene saglasnosti resornog ministarstva, pre čega drugim rešenjem treba da se utvrdi prestanak njene funkcije vršioca dužnosti direktora iste ustanove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)