DA SE TRENIRA I TOKOM ZIME: Moderan fudbalski balon u naselju Mužlja (FOTO)

B. GRUJIĆ

17. 10. 2021. u 22:37

POVODOM 80 godina postojanja Fudbalskog kluba Lehel, naselje Mužlja kod Zrenjanina i sportski centar dobili su novi, savremen fudbalski balon, namenjen najmlađima, za oko 150 devojčica i dečaka, koji treniraju fudbal.

ДА СЕ ТРЕНИРА И ТОКОМ ЗИМЕ: Модеран фудбалски балон у насељу Мужља (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Zahvaljujući uspostavljenoj bratskoj saradnji sa Fudbalskim klubom TSC iz Bačke Topole, najpre je krajem prošle godine izgrađen teren, a sada i balon dimenzija 42x22 metra, za treninge u zimskim uslovima.

- Ukupna vrednost investicije iznosi 120 hiljada evra, polovina sredstava uložena je u izgradnju samog terena, dok je za oko 60 hiljada postavljen balon - kaže Jožef Stojko, član Saveta Mesne zajesnice Mužlja, koji je u prisustvu predsednika FK Lehel Mihalja Vacija, generalnog direktora FK TSC, Sabolča Palađija i predstavnika gradske vlasti Zrenjanina, svečano presekao vrpcu novog objekta.

Treći fudbalski balon na teritoriji Zrenjanina, u naselju Mužlja, nikao je kao plod saradnje Lehela i kluba iz Bačke Topole, sa idejom da se omasovi fudbalski sport i stvore što bolji uslovi za bavljenje fudbalom na teritoriji cele Vojvodine, posebno u mestima gde ima interesa za međusobnu saradnju i gde se mladi bave fudbalom.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri