MODELI SUZANE PERIĆ PODRŽAVAJU VOJVOĐANSKU OZNAKU KVALITETA: Visoka moda jedan od brendova „Najbolje iz Vojvodine“

J.L.

28. 09. 2021. u 16:30

Među proizvodima, manifestacijama i destinacijama koje će poneti oznaku kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“ biće i „Serbia Fashion Week“.

МОДЕЛИ СУЗАНЕ ПЕРИЋ ПОДРЖАВАЈУ ВОЈВОЂАНСКУ ОЗНАКУ КВАЛИТЕТА: Висока мода један од брендова „Најбоље из Војводине“

Pres biro Pokrajinske vlade

-Oživljavamo oznaku kvaliteta ,,Najbolje iz Vojvodine" i hoćemo da promovišemo najbolje proizvode, najbolje smeštajne kapacitete, najbolje manifestacije i nema boljeg načina nego sa globalno prepoznatom manifestacijom kao što je „Serbia Fashion Week“. Naravno, sarađivaćemo i sa Suzanom Perić kao jednom od naših najistaknutijih kreatora - ističe Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

- Ideja jeste da objedinimo ono što je lepo i da zajedno promovišemo ono što je najbolje iz Vojvodine. Tradicionalna srpska lepota je nešto što bi trebalo prikazati celom svetu.

Oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ promovisaće i kolekcija „Karma“ Suzane Perić, koja je prikazana na reviji u Novom Sadu.

Reviju je otvorila Kristina Perić, popularna manekenka, poznata i kao deo Viktorijinih anđela, i jedna od naših najpoznatijih manekenki, Tamara Miličević, dok je pistom prošetala i glumica Miona Marković.

BONUS VIDEO:

UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani