KORONA-BROJKE U PARAĆINU: Za 24 sata hospitalizovano još devetoro obolelih

Z. Rašić

24. 09. 2021. u 17:32

TOKOM jučerašnjeg dana broj hospitalizovanih u kovid-zoni paraćinske bolnice porastao je čak za devetoro bolesnika, a brojka je sa 29 skočila na 36. Sa ovog odeljenja otpušten je samo jedan pacijent, dok je drugi - sa teškom kliničkom slikom - transportovan za kovid-bolnicu u Kruševcu.

КОРОНА-БРОЈКЕ У ПАРАЋИНУ: За 24 сата хоспитализовано још деветоро оболелих

Foto: Z.Rašić

U Domu zdravlja 23. septembar bio je za nijansu rasterećeniji dan nego prethodni jer broj pregleda u kovid-ambulanti nije prešao stotinu . Od 97 pacijenata, koliko se javilo lekaru, 47 je došlo prvi put zbog simptoma.

Od 102 antigenska testiranja 31 nalaz je bio pozitivan, što je sa tri pozitivna PCR nalaza od prethodnog dana ukupno 34 novih slučajeva kovida.

Iz Doma zdravlja podsećaju da i vikendom kovid-ambulanta radi do 22 sata. Vakcinalni punkt otvoren je subotom do 14 sati, dok nedeljom ne radi.

BONUS VIDEO:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKAZIVANJE NA ZNAČAJ PREVENCIJE BOLESTI: I ovog vikenda pregledi u zdravstvenim ustanovama