DAN BEZ PREMINULIH, ZA DVA DANA 66 NOVOZARAŽENIH: Epidemiološki presek za rudničko-takovski kraj

M. BOŠNjAK

16. 09. 2021. u 15:54

BEZ ijedne smrtne žrtve od kovida 19 tokom minula 24 časa u crvenoj zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu.

ДАН БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, ЗА ДВА ДАНА 66 НОВОЗАРАЖЕНИХ: Епидемиолошки пресек за рудничко-таковски крај

Foto: M.B.

Prema poslednjim zvaničnim podacima, novozaraženih je 66 po zvaničnoj računici za dva minula dana – glasi najnoviji izveštaj o stanju pandemije u rudničko-takovskom kraju.

Do juče 15. septembra i tri dana unatrag uzastopno, zvanična evidencija beležila je ovde po jednu smrtnu žrtvu kovida 19 svakodnevno.

Prema preseku od jutros, u kovid odeljenjima ove bolnice sada se leči 21 pacijent.

- Kod njih 19 potvrđen je virus korona, dvoje ima negativan rezultat testiranja. Tokom protekla 24 sata u kovid zonu primljena je jedna osoba sa simptomima koji ukazuju na virus korona, dve su otpuštene na kućno lečenje – izjavio je danas dr Predrag Šutić, v. d. direktora te bolnice.

Po poslednjim saopštenim podacima iz Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, broj osoba kod kojih je potvrđen virus korona za protekla dva dana ukupno iznosi 66.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida 19 do danas, u rudničko-takovskom kraju preminulo je 140 osoba. U celom tom periodu korona virusom ukupno je zaraženo 4.003 lica, a od tog broja, samo od početka avgusta ove godine do danas, u četvrtom talasu epidemije, obolelo je njih 468.

BONUS VIDEO - Srpska fabrika vakcina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!