NAJAVLJUJU I NOVA VOZILA: Vlasotinačko komunalno preduzeće dobilo nove kontejnere

Игор Митић
Igor Mitić

13. 09. 2021. u 19:14

LOKALNA samouprava u Vlasotincu nabavila je 130 novih kontejnera za potrebe ovdašnjeg komunalnog preduzeća koji će biti raspoređeni u gradskim i seoskim mesnim zajednicama.

НАЈАВЉУЈУ И НОВА ВОЗИЛА: Власотиначко комунално предузеће добило нове контејнере

Foto: OU Vlasotince

Nadležni najavljuju da će tokom narednih meseci vlasotinački JKP „Komunalac“ dobiti i dva kamiona za odvoz smeća kao i veliku čistilicu za uređenje saobraćajnica, jer je postojeći vozni park u velikoj meri havarisan. Pored nabavke novih, lokalna samouprava u Vlasotincu finansira i reparaciju postojećih posuda za odlaganje otpada.

Krajnji cilj je da se higijena podigne na viši nivo, a jedan od segmenata je i čišćenje divljih deponija koje je nadležno ministarstvo, na teritoriji Vlasotinca, podržalo sa 7,1 miliona dinara.

BONUS VIDEO - HAVARIJA NA CEVOVODU: Voda u Kruševcu najranije za 6 dana

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)