BAJKERI NE ZAOBILAZE OVU VAROŠ: Učesnici 10. „Balkan relija“ bili gosti Vlasotinca (FOTO)

I.Mitić

07. 09. 2021. u 18:59

VIŠE od 30 bajkera iz Hrvatske, učesnika jubilarnog 10. „Balkan relija“ šesti put su obišli Vlasotince i bili gosti domaćina iz ove varoši na jugu Srbije.

БАЈКЕРИ НЕ ЗАОБИЛАЗЕ ОВУ ВАРОШ: Учесници 10. „Балкан релија“ били гости Власотинца (ФОТО)

Foto: OU Vlasotince

Članovi splitskog BMV moto kluba i ove godine su obradovali decu i vaspitače vlasotinačke Predškolske ustanove „Milka Dimanić“. Oni su, prikupivši 850 evra na dobrotvornoj večeri, kupili dva računara i mnogo slatkiša koje su poslali vlasotinačkim predškolcima, jer je tradicionalno druženje bajkera i mališana moralo da izostane zbog epidemije virusa korona.

- U ovoj akciji nas je podržao i Rotari klub iz Varaždina. Sličnu humanitarnu akciju sprovešćemo i po povratku, uz pomoć Rotari kluba „Split plus“, a pomoć je namenjena Petrinji – kazao je Željan Rakela, predsednik BMV moto kluba „Dalmacija“ i vođa „Balkan relija“.

Foto: OU Vlasotince

On je dodao da će ovaj reli verovatno menjati svoju trasu, ali će uvek uključivati i Vlasotince zbog tradicionalnog gostoprimstva domaćina. Ovogodišnji „Balkan reli“ trajaće osam dana, a bajkeri će za to vreme obići Hrvatsku, Srbiju, Severnu Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu i preći oko 3.000 kilometara.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)