DANI PORODICE U PERLEZU OD 12. DO 14. AVGUSTA: Manifestacija prvi put u Srbiji

B.Grujić

09. 07. 2021. u 20:56

MANIFESTACIJA, koja se prvi put održava u Srbiji, trajaće tri dana, od 12. do 14. avgusta saopštio je Radoš Pejović, pomoćnik pokrajinskog sekrertara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

ДАНИ ПОРОДИЦЕ У ПЕРЛЕЗУ ОД 12. ДО 14. АВГУСТА: Манифестација први пут у Србији

foto: B. Grujić

- Pokrenuli smo kompletnu infrastrukturu u idiličnom banatskom selu Perlez, uz reku Begej, napravili smo porodični korzo, plato i prilaz reci - istakao je Pejović, nakon sednice organizacionog odbora manifestacije u Zrenjaninu, i posebno naglasio da je u planu da se izgradi edukativni centar za edukaciju mladih bračnih parova.   

- Zrenjanin i Perlez od danas postaju centar porodične politike i svih dešavanja na promociji porodičnih vrednosti - dodao je pomoćnik pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku.

Foto: Grad Zrenjanin

Jovanka Srdanov predsednica Kulturno umetničkog društva Arsenije Teodorović iz Perleza i sekcije žena, istakla je značaj dana porodice i navela da je već sada poptuno izmenjen izgled prostora pored Begeja.

- Perlez je poznat kao "Meka" za pecaroše, a sada će se za njega znati još više, i još više će ljudi doći u naše selo, ne samo zbog pecanja, kao što je to do sada bio slučaj, nego i da vide sve što ima - naglasila je predsednica KUD koji će učestvovati  u programu manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!