U ZNAK ZAHVALNOSTI KOLEGAMA: Opština Gračanica i Dom zdravlja ugostili medicinske radnike iz Kuršumlije

D. Zečević

04. 07. 2021. u 22:43

U ZNAK zahvanosti na uspešnoj i efikasno sprovedenoj akciji vakcinacije stanovništva centralnog Kosmeta, opština Gračanica i ovdašnji Dom zdravlja organizovali su posetu naših svetinja u pokrajini kao i opštini Gračanica medicinskom osoblju kuršumlijskog Doma zdravlja na čelu sa direktoricom dr Uranijom Petrović.

У ЗНАК ЗАХВАЛНОСТИ КОЛЕГАМА: Општина Грачаница и Дом здравља угостили медицинске раднике из Куршумлије

Foto: D. Z.

Zdravstveni radnici Doma zdravlja iz Kuršumlije, zahvaljujući opštini Gračanica posetili su danas manastire Visoke Dečane, svete Arhangele, Pećku Patrijaršiju, Bogorodicu Ljevišku, manastir Gračanicu ali i opštinu Gračanica gde su ih dočekali predsednik Srđan Popović i direktorka Doma zdravlja Gračanica Mirjana Dimitrijević.

Tom prilikom direktorka Doma zdravlja Kuršumlija, dr Uranija Petrović istakla je da je veoma zadovoljna procesom vakcinacije i samom organizacijom procesa, dok je posetom manastirima na prostoru Kosova i Metohije sagledala lepotu naših svetinja na Kosovu i Metohiji u kojima je osetila duhovni mir.

Foto: D. Z.

- Proces vakcinacije naših građana sa Kosmeta protekao je u najboljem mogućem redu. Saradnja je bila izuzetna, unapred smo se dogovarali sa koordinatorima preko dikrektorice Doma zdravlja Gračanica Mirjane Dimitrijević. Vakcine smo davali svim građanima centralnog Kosova i Metohije, maksimalno smo se trudili da svima izađemo u susret. Moram da naglasim, da imamo sve vrste vakcine i po želji građana smo vakcine i davali - istakla je dr Uranija Petrović i dodala da je do sada u Kuršumliji vakcinisano 17.000 naših građana od toga 8.500 prvom dozom. Zahvalivši se direktorki i zaposlenima u kuršumlijskom Domu zdravlja u kojem je vakcinisano stanovništvo sa centralnog dela Kosova uključujući i Štrpce i Metohiju, direktorka Doma zdravlja Gračanica dr Mirjana Dimitrijević je istakla da su zdravstveni radnici iz Kuršumlije pokazali veliku humanost i organizovanost za sve ljude sa Kosmeta koji su odlazli na vakcinaciju.

- Medicinsko osoblje iz Kuršumlije odradilo je jedan fenomenalan posao, a tome svedoči naš narod koji se kod njih vakcinisao, pohvalio bih i DZ Gračanica i dikretoricu koji su isto tako odradili odličan posao, odnosno, učinili sve da se naš narod uspešno vakciniše na jedan profesionalan način. Naša država i naš predsednik Aleksandar Vučić učinili su sve da naš narod ne oskudeva ni u čemu na Kosovu i Metohiji - istakao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji je rekao da mu je velika čast i zadovoljstvo što je ugostio divne i humane zdravstvene randike iz Kuršumlije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)