IZABRANA NAJLEPŠA DVORIŠTA LEVČA: Nagrađeni domaćini nastavljaju takmičenje u Topoli

Z. GLIGORIJEVIĆ

31. 05. 2021. u 19:42

NAGRADA za najlepše etno dvorište pripala je Planki Tanasković Planki iz Cikota, za najlepše park dvorište Nikoli Popoviću iz Lomnice, najbolje etno dvorište ima Kata Maksimović iz Sibnice, dok je nagrada za najlepši detalj otišla u ruke Olivere Obradović iz Kavadara.

ИЗАБРАНА НАЈЛЕПША ДВОРИШТА ЛЕВЧА: Награђени домаћини настављају такмичење у Тополи

Foto: TO Rekovac

Žiri Turističke organizacije opštine Rekovac, koja raspisuje konkurs za najlepše dvorište Levča, i ove godine je imala težak zadatak, jer je konkurencija bila jaka, a domaćini su se potrudili da svoja dvorišta ukrase brojnim detaljima.

Nagrade će biti uručene u okviru manifestacije „Vino fest“, koja će biti održana 10. jula u parku OŠ „Svetozar Marković“ u Rekovcu. Nagrađeni domaćini će opštinu Rekovac predstavljati na regionalnoj turističkoj manifestaciji „Otvorena dvorišta“, čije će finale biti održano u Topoli, 12. jula na Etno sajmu „Domaće – prirodno“.

Inače, cilj ove akcije, kažu u Turističkoj organizaciji Rekovac, je da podstaknu građane na očuvanje životne sredine i kreativnije uređenje privatnih eksterijera, koji doprinose lepšem izgledu opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna