BOGDAN OBRADOVIĆ OŠTRO PO SVIMA ŠTO NAPADAJU NOLETA: Najbolje da uradimo ultrazvuk povrede i pokažemo nalaze zapadnim medijima

Novosti online

23. 02. 2021. u 19:45

БОГДАН ОБРАДОВИЋ ОШТРО ПО СВИМА ШТО НАПАДАЈУ НОЛЕТА: Најбоље да урадимо ултразвук повреде и покажемо налазе западним медијима

Foto AP

BOGDAN Obradović, bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije govorio je o Novaku Đokoviću i njegovoj već sada famoznoj povredi koju je zadobio na Australijan openu.

Obradović je ogorčen izveštavanjem i komentarima zapadnih medija.

- Anglosaksonci vode medije, oni su to uradili. Uvek moraju da imaju jednog ili dva junaka, uz jednog anti-junaka. Jedan je Robin Hud, a drugi DŽek Trbosek. Biraju koji će superheroj biti Novak, prave od njega Trboseka. Zašto to rade? Mnogo ih boli jer je napravio više od Robina Huda. Sve što kreiraju je vrsta prevare i tako manipulišu - rekao je Obradović u emisiji "Fokus" na TV B92.

Obradović odlično poznaje Noleta i objasnio je njegovu povredu sa stomako.

- Imao je jednom taj problem. Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro, od samog tenisa ne može da se desi nešto ekstremno, ali može da se proširi i dođe do problema. Čak i to da je odlučio da preda, čime bi se brže zacelilo... Želeo je sebe da stavi u zonu zbog svih pritisaka i ne bude izdajica roda svog. Umesto da bude pohvaljen sada se govori da li je bio povređen - objasnio je, a onda dodao:

- Najbolje da ga stavimo na ultrazvuk pred svim medijima i pokažemo nalaze. Tačno je to i to, milimetri povrede... - zaključio je ironično Obradović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)