SERBIAN OPEN: Čak šest naših tenisera u četvrtak na terenima Melburn parka

Novosti online

10. 02. 2021. u 19:46

ŠESTORO srpskih tenisera nastupiće četvrtog dana Otvorenog prvenstva Australije u tenisu.

СЕРБИАН ОПЕН: Чак шест наших тенисера у четвртак на теренима Мелбурн парка

FOTO: AP

Prva na terene Melburn parka izlazi Olga Danilović čiji meč drugog kola protiv Šelbi Rodžers počinje u jedan iza ponoći po srednjeevropskom vremenu na terenu broj tri.

Filip Krajinović je drugi, a on i Pablo Anduhar sastaće se na terenu broj sedam.

Filip će u četvrtak igrati i dubl, on i Dušan Lajović sastaju se sa sedmim nosiocima Marselom Melom i Orijeom Tekauom.

Nikola Ćaćić i Danac Frederik Nilsen igraju u prvom kolu dublova protiv domaćih tenisera Džejmsa Dakvorta i Marka Polmansa. Meč je drugi na programu terena broj pet.

Nina Stojanović će zajedno sa Darijom Jurak iz Hrvatske igrati u prvom kolu protiv rumunsko-argentinskog para Irine Begu i Nađe Podorovske. Taj meč je poslednji na programu terena broj 12.

Meč prvog kola dublova igraće i Miomir Kecmanović, koji će zajedno sa Norvežaninom Kasperom Rudom igrati protiv 13. nosilaca austrijsko-holandskog para Olivera Maraha i Robina Hasea. Oni će igrati poslednji meč na terenu broj 13.

U četvrtak će na teren i drugi nosilac Španac Rafael Nadal, koji u drugom kolu igra protiv Amerikanca Majkla Moa, dok će Grk Stefanos Cicipas igrati protiv domaćeg igrača Tanasija Kokinakisa.

Branilac titule Amerikanka Sofija Kenin igra u drugom kolu protiv Estonke Kaje Kanepi, a Rus Danil Medvedev protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili