JA MOGU I DA ODEM, ZNATE! Urnebesan intervju Cicipasa posle meča sa Simonom

Novosti online

09. 02. 2021. u 15:46

PETI nosilac na AO Stefanos Cicipas oduševio je navijače na Rod Lejver areni spektakularnom partijom protiv veterana Žila Simona, ali je posle meča dao intervju koji je izazvao pomešana osećanja - neke je oduševio, a neki su se na njega naljutili.

ЈА МОГУ И ДА ОДЕМ, ЗНАТЕ! Урнебесан интервју Циципаса после меча са Симоном

FOTO: Tviter printskrin

"Grčki Bog" kako ga zovu simpatizeri, odgovorio je na pitanje teniske legende Džima Kurijera da li ga je iznenadilo što mu je simon pružio tako slab otpor:

- Šta da kažem, sigurno je da nisam očekviao ovako  lak posao. Mislim da sam odigra odlično - rekao je Cicipas, a iz publike se čulo pomešano negodovanje i odobravanje.

- Budimo iskreni, ne znam ni kakvu je taktiku imao - pokušao je da nastavi, ali se iz publike začuo smeh koji nije prestajao.

- Ovo je poslednje što sam očekivao u životu, da igram na Rod Lejver areni i da se publika smeje. Znate, ja mogu i da odem, ne znam zapravo ni šta radim ovde - nastavio je Cicipas, a i gledaoci na Rod Lejver areni.

Cicipas će se u drugom kolu sastati sa Australijancem grčkog porekla Tanasijem Kokinakisom koji je dobio specijalnu pozivnicu a igra bez sponzora u opremi iz supermarketa.

- To će biti... ne znam, dobar je momak - rekao je Cicipas, što je izazvalo novi smeh sa tribina.

Džim Kurijer je na kraju spasao Grka dalje blamaže, zamolivši publiku za aplauz, što je i ispoštovano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!