BLAMAŽA IVANIŠEVIĆA U BEOGRADU: Tri sata su mi bile iscepane pantalone, a Novak...

Novosti online

06. 01. 2021. u 12:31

БЛАМАЖА ИВАНИШЕВИЋА У БЕОГРАДУ: Три сата су ми биле исцепане панталоне, а Новак...

Foto arhiva VN

TRENER Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, ispričao je jednu ludu anegdotu koja mu se dogodila prilikom nedavne posete Beogradu.

Legendarni Hrvat posle gotovo tri decenije boravio je u Beogradu tokom Adria toura i ne krije da se sjajno proveo.

"Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se desilo nešto što se može samo meni desiti", kaže Ivanišević za "Sportski žurnal" i dodaje:

"U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice videlo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle pantalone. Kaže Nole, video sam ja, ali sam hteo malo da te za**bavam".

Međutim, to nije bilo sve.

"Sedeli smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živeo u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpevao pesmu "Nima Splita do Splita". Tri sata su mi bile iscepane pantalone. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u gledalištu su videli pola moje zadnjice", otkrio je Goran.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)