NOVA pravila ATP, koja su tek nedavno doneta, nedvosmisleno su kazala da Novak Đoković ne može da ima bilo kakvu ulogu u Savetu igrača kojim je predsedavao zbog uloge u udruženju PTPA, koje je osnovao letos posle osvajanja mastersa u Sinsinatiju.

Tatic Mile

23.12.2020. 03:00

Od sad ce Djole morati jos bolje da igra jer ce imati vise protivnika.Da nije srbin a da radi ovo dizali bi ga u nebo i pravili od njega Andjela ali ovako se vidi koliko ga vole i postuju. Djole, nije bitno negativno glediste od osoba koje su ti zavidne bitno je da radis ispravno i to ce se dokazati . Ziveo nas Djole

Mikce

23.12.2020. 08:53

Radi se o tome da može neko da nekoga predvodi ili da se za nekoga bori i da privremeno čini za druge (npr. obespravljene, slabije rangirane igrače) ali ne može niko umesto njih. Svako je kovač svoje sreće, sposoban za nešto bolje i veće, a sloboda (prava igrača) ako je neko želi, onda za to mora da se izbori udruživanjem sa sebi sličnima. Oni koji tu potrebu nemaju (npr. ako imaju novac kojim sebi mogu da obezbede uticaj i ono sta žele), oni nemaju interes da se pridruže onima bez prava i uticaja na donošenje odluka.