ĐOKOVIĆ STIŽE U TIRANU? Sportski analitičar u Novakovoj majici zapalio Albaniju (FOTO+VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2020. u 19:16

ALBANSKI sportski analitičar i bivši učesnik Velikog brata, Arjan Bakali, pojavio se u studiju tokom najgledanije emisije Procesi Sportiv u majici sa imenom Novaka Đokovića.

ЂОКОВИЋ СТИЖЕ У ТИРАНУ? Спортски аналитичар у Новаковој мајици запалио Албанију (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Bakali je pokazao majicu na samom početku emisiju na zaprepašćenje vodietlja emisije. Arjan je posle kazao da majicu nosi kao znak solidarnosti posle Novakovog poraza u finalu Rolan Garosa, takođe spomenuvši i njegovo prijateljstvo sa našim teniserom.

Tamošnji mediji brzo su reagovali i odmah počeli sa lavinom negiatvinih komentara na Arjanov račun, oni podsećaju tamošnju javnost na veliku pomoć koju Novak Đoković šalje našim ljudima na Kosovu i ''vrte'' snimak na kome naš Nole peva pesmu Vidovdan. Tamo je taj snimak takođe pokrenuo lavinu negativnih komentara, još onomad.

Foto: Printskrin

 

Kako prenose tamošnji mediji, sve ovo nije smetalo Arjanu Bakaliju koji je sve najlepše pričao o Novaku i takođe najavio mogućnost dolaska slavnog srpskog tenisera u Tiranu! Po njegovim rečima on je kontraktirao oca Novaka Đokovića, koji mu je u telefonskom razgovoru najavio da je ovakav scenario moguć, samo kada prođe korona, ali čim se ona završi, svi će oni uskoro biti u Tirani.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri