HRVAT HOĆE DA SE OPERE: Ivanišević objasnio zašto je izbaksuzirao Đokovića

Novosti online

12. 10. 2020. u 18:30

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nažalost je počišćen u finalu Rolan Garosa od strane Rafaela Nadala, a posle meča je u centru pažnje bila izjava Gorana Ivaniševića koji je pre borbe za trofej rekao da Španac nema šanse protiv Noleta.

ХРВАТ ХОЋЕ ДА СЕ ОПЕРЕ: Иванишевић објаснио зашто је избаксузирао Ђоковића

Foto arhiva VN

Nekadašnji hrvatski as je izjavio da "po njegovom mišljenju Nadal nema nikakve šanse u ovakvim uslovima, po ovakvoj šljaci i sa Novakom koji mu je već ušao u glavu", ali je na kraju ispalo potpuno drugačije.

Nadal je slavio sa ubedljivih 6:0, 6:2, 7:5, a Ivanišević je poručio da se bez obzira na rezultat ne kaje zbog svoje izjave.

- Stvarno sam to mislio. Moje je pravo da izjavim ono što mislim i da verujem u svog igrača, da je ovo bila ta šansa i godina da Novak osvoji Rolan Garos. Ponavljam, malo sam preterao kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali u tom trenutku sam davao prednost Novaku. To je tako, kažem direktno ono što mislim, nije ispalo tako i je.. ga, šta je, tu je. Eto, prošle godine pred Melburn sam rekao da su šanse 50-50, pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvek reći ono na sigurno "biće šta bude", "pobediće bolji", ali rekao sam onako kako sam se osećao. Nadal je pokazao da to moje mišljenje nije bilo ispravno, to je to, idemo dalje - rekao je Ivanišević za Sport klub.

Posle finala Rolan Garosa, Nadal se izjednačio sa Federerom na večnoj listi po gren slem titulama. Obojica ih imaju po 20, dok je Đoković treći sa 17.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili