ŠTA SE KRIJE IZA "SKANDALA" TOKOM NOVAKOVOG INTERVJUA: "Novosti" ekskluzivno iz Pariza otkrivaju detalje sa čuvene konferencije

Goran Čvorović - Specijalni dopisnik iz Pariza

28. 09. 2020. u 19:00

MNOGO zabune izazvala je informacija u ponedeljak o navodnom skandalu koji se dogodio na "naprasno prekinutoj" konferenciji Novaka Đokovića pre početka pariskog grend slema, kada je Novak govorio o temi "o kojoj niko ne priča".

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СКАНДАЛА ТОКОМ НОВАКОВОГ ИНТЕРВЈУА: Новости ексклузивно из Париза откривају детаље са чувене конференције

Foto: AP

Organizatori su objasnili da je, zapravo, reč o posebnom intervjuu na koji je imao pravo francuski radio "Evropa 1" u danu kada je održana i njegova opšta konferencija za medije, u subotu. Intervju je objavljen u ponedeljak, kada je pušten i video-zapis razgovora na sajtu ovog radija.

Novak je tu, odgovarajući na postavljena pitanja, dosta govorio o koroni, kao i mnogi igrači na svojim konferencijama, a istakao je i da bi voleo da postoji mogućnost drugog testa posle 24 sata, da bi se utvrdilo da li je prvi tačan. Isto to rekao je i na opštoj konferenciji za medije.

Razgovor se posle toga nastavio sledećim pitanjem o tome da li bi ovo mogla da bude njegova godina na Rolan Garosu. Posle toga jeste usledio prekid, ali iz razloga koji se redovno dešavaju i nisu uopšte neuobičajeni, istakli su u Parizu.

- Novinar je imao pravo na tri pitanja – objasnili su nam na Rolan Garosu.

Pa kad su postavljena tri pitanja, intervju je samim tim bio završen i nije bilo ni vremena ni mesta za nastavak priče i postavljanje četvrtog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)