SRAMAN NASLOV AMERIČKIH MEDIJA: Đoković je najveći magarac u istoriji profesionalnog sporta (FOTO)

Novosti online

11. 09. 2020. u 18:58

AMERIKANCIMA kao da nije bilo dosta razapinjanja Novaka Đokovića.

СРАМАН НАСЛОВ АМЕРИЧКИХ МЕДИЈА: Ђоковић је највећи магарац у историји професионалног спорта (ФОТО)

Novak Đoković foto AP

Iako je Srbin već dugo vremena u Evropi i sprema se za Masters u Rimu prekookeana se i dalje utrkuju ko će da napiše negativan tekst o Srbinu.

Najdalje je otišao poznati američki sajt "The daily beast", koji donosi skandalozan tekst o najboljem srpskom i svetskom teniseru.

- Novak Đoković je najveći magarac u istoriji profesionalnog sporta" naslov je teksta na pomenutom sajtu, kojim jasno daje do znanja o kakvom se novinarstvu radi.

Autor teksta je navodno voleo Novaka, ali je promenio mišljenje najpre zbog Đokovićevog stava oko vakcine protiv virusa korona, uz podsećanje kako je naš as imao gurua Pepea Imaza godinu i po dana i za to vreme osvojio "nula grend slemova", a onda i zbog njegovog veganskog načina života.

Foto Printskrin

 

Posle na udar dolazi organizacija Adria tura i priča kako teniseri bez majica plešu u noćnim klubovima, a posle bivaju zaraženi koronom.

Na kraju možda dolazimo i do ključnog problema, odnosno odluke da Đoković osnuje Udruženje profesionalnih tenisera i objavi "rat" ATP turu.

Poseban osvrt naravno ide na Ju-Es open i "slučajno ispucavanje loptice u linijskog sudiju", koji je rezultovao kaznom za Novaka, ali i "smtrnim pretnjama za sudiju", što je kako navode u tekstu samo vrh ledenog brega idiotizma.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati