ĐOKOVIĆEV “DŽELAT” PREŽIVEO JEZIVU TRAGEDIJU: Linijski sudija zbog koje je Novak izbačen sa Ju-Es opena izgubila sina

Novosti online

08. 09. 2020. u 13:59

LAURA Klark, sudija koju je Novak Đoković nenamerno pogodio teniskom lopticom u vrat, zbog čega je diskvalifikovan sa Ju-Es opena, zatvorila je svoje profile na društvenim mrežama nakon što je primila poruke u kojima joj prete smrću.

ЂОКОВИЋЕВ “ЏЕЛАТ” ПРЕЖИВЕО ЈЕЗИВУ ТРАГЕДИЈУ: Линијски судија због које је Новак избачен са Ју-Ес опена изгубила сина

Foto AP

Đokovićevi navijači su otišli predaleko sa pretnjama, pa je čak i sam Novak morao da reaguje i zamoli da se spusti lopta i pruži podrška Lauri.

- Dragi moji navijači hvala vam na svim pozitivnim porukama. Molim vas upamtite da je linijskom sudiji, koju je loptica pogodila, takođe potrebna naša podrška. Nije uradila ništa loše. Molim vas da je podržite. Od ovih trenutaka jačamo i uzdižemo se iznad. Evropo, stižem", poručio je Đoković svojim navijačima.

Svima je teško pala diskvalifikacija Srbina, ali treba biti čovek u pobedi i porazu. A i sama gospođa Klark je preživela veliku tragediju pre više od decenije.

Naime, Laurin sin Džoš poginuo je 2008. godine kada je imao samo 25 godina u saobraćajnoj nesreći. Rana koja nikada nije i neće zarasti, pa ne treba još i Novakovi navijači da Amerikanki žele novih nesreća.

Ipak, je tenis samo sport i igra u kojoj poslednjih godina uglavnom Novak Đoković pobedi.

Zaprati Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!