ĐOKOVIĆEV “DŽELAT” PREŽIVEO JEZIVU TRAGEDIJU: Linijski sudija zbog koje je Novak izbačen sa Ju-Es opena izgubila sina

Novosti online

08. 09. 2020. u 13:59

ЂОКОВИЋЕВ “ЏЕЛАТ” ПРЕЖИВЕО ЈЕЗИВУ ТРАГЕДИЈУ: Линијски судија због које је Новак избачен са Ју-Ес опена изгубила сина

Foto AP

LAURA Klark, sudija koju je Novak Đoković nenamerno pogodio teniskom lopticom u vrat, zbog čega je diskvalifikovan sa Ju-Es opena, zatvorila je svoje profile na društvenim mrežama nakon što je primila poruke u kojima joj prete smrću.

Đokovićevi navijači su otišli predaleko sa pretnjama, pa je čak i sam Novak morao da reaguje i zamoli da se spusti lopta i pruži podrška Lauri.

- Dragi moji navijači hvala vam na svim pozitivnim porukama. Molim vas upamtite da je linijskom sudiji, koju je loptica pogodila, takođe potrebna naša podrška. Nije uradila ništa loše. Molim vas da je podržite. Od ovih trenutaka jačamo i uzdižemo se iznad. Evropo, stižem", poručio je Đoković svojim navijačima.

Svima je teško pala diskvalifikacija Srbina, ali treba biti čovek u pobedi i porazu. A i sama gospođa Klark je preživela veliku tragediju pre više od decenije.

Naime, Laurin sin DŽoš poginuo je 2008. godine kada je imao samo 25 godina u saobraćajnoj nesreći. Rana koja nikada nije i neće zarasti, pa ne treba još i Novakovi navijači da Amerikanki žele novih nesreća.

Ipak, je tenis samo sport i igra u kojoj poslednjih godina uglavnom Novak Đoković pobedi.

Zaprati Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Stavi pravu stvar na pravo mesto

08.09.2020. 21:49

@Iko - A s druge strane, Amerika je satelit privatnih bankarskih globalistickih interesa, i to formalno jos od 1913e.

Ljubiša

08.09.2020. 15:43

Mislim da linijski sudija nema nikakve veze sa ovim dešavanjima , po propisima verovatno je i suspenzija po propisu , ono što mene brine je da su organizatori odmah bez dubljeg uvida dali saopštenje da je to namerno uradio . Kakvo je to ponižavajuci odnos prema najboljem teniseru u sigurno u poslednjih deset godina koji ima 33 godine i koji je primer tenisera koji i kad izgubi cestita protivniku bez obzira na okolnosti i nikad ne govori ništa loše o kolegama i uopšte primeran u svakom pogledu .

Nebojša

08.09.2020. 17:31

I nije je to opametilo da je stigla faktura za njeno zlo ponasanje i misli i delovanje. Sada ce na zalost stici njoj i druga faktura. Zena zlo, glumac, psihopata jer udarac nije bio toliko jak za onakvo prenemaganje. Ne cinite zlo nikome jer uvek stigne faktura,

Vera

08.09.2020. 17:49

Sad će naplatiti odštetu, pa može piti rujna vina no mile bolje! Oĉito se ovaj "dželat" u životu nije susretao sa istinom i moralom.Podrška Djokoviću,zna on zašto mu to rade. Ali,ipak, to NEKO gleda...Izdrži momče, uz tebe smo!!!

Dhc

08.09.2020. 22:28

Ne damo više nikome da Srpski narod vredja i ugnjetava počevši od sporta. Jasno je svima da se vodi psiholoski rat protiv Srbije tolike godine. A šta ćemo sa onim mečevima koje ste nameštali Djokoviću kako bi ga izmorilii davali mu mečeve po najvećoj temperaturi i protiv najjačih protivnika iz prvih top deset da bi bio pobedjen na kraju?! Dok Federeru ili Nadalu dajete lagane protivnike kako bi pobedili Djokovica na kraju.