NEMA dileme da Novak Đoković jeste napravio grešku, ali da su mogli na drugi način da postupe - jesu, kaže sportski direktor Teniskog saveza Srbije (TSS) Aleksandar Bolić.

DA JE VUCIC PRIZNAO KOSOVO NOLETA NEBI NIKAD ISKLJUCILI

07.09.2020. 14:22

TU NEMA NIKAKVE TEORIJE ZAVERE, teorija zavere ne postoji, postoji samo zavera. Kao sto sam rekao, da je Vucic priznao Kosovo, ta je zena mogla i mrtva lezat na terenu, Nole nebi bio iskljucen, jer nije ni bio kriv, to je bilo normalno vracanje loptice linijskom sudiji ili sakupljacima loptica. NOLETOVA JE NAJVECA GRESKA STO JE SRBIN, NACISTI MRZE SRBE!

Saša

07.09.2020. 14:43

Bojim se da je sledeći korak nameštanje dopinga ili ne daj bože, atentat. PS U subotu sam se pitao čemu služe ovolike linijske sudije pored tolike tehnike.

HOCE NACISTI DA UNISTE NOLETA

07.09.2020. 14:44

I TO JE TO, nema svrhe ni za zalbe, ni za spekulacije, to se ponavlja godinama, i HVALA BOGU JOS GA NISU IZBOLI NOZEM KAO STO SU MONIKU SELES.

Vladimir Milanović

07.09.2020. 20:06

Jedini komentar ovoga trenutka: Gospodin, Novak Đoković je najbolji tenisač svih vremena! Ili nama "hrvatima", najbolji gospodin koji je ikada držao reket u rukama. Najveći , i najljepši pozdrav gospodinu iz alpskog dijela, te bilderu sa Pirinejskog poluotoka...