NIŠTA BEZ KIRIJOSOVOG KOMENTARA: Koliko godina zabrane bih ja dobio da sam uradio uradio šta i Novak

Novosti online

07. 09. 2020. u 10:05

НИШТА БЕЗ КИРИЈОСОВОГ КОМЕНТАРА: Колико година забране бих ја добио да сам урадио урадио шта и Новак

Foto: AP

NOVAK Đoković je najstrože kažnjen jer je nesmotreno i bez namere pogodio linijskog sudiju lopticom u grlo.

NJegova diskvalifikacija sa Ju Es opena inspirisala je i dežurnog kritičara Nika Kirijosa koji je se stavio na mesto najboljeg tenisera sveta.

- Zamenite mene i DŽokera u ovom incidentu. Slučajno pogađanje skupljača lopte u grlo. Koliko godina bih dobio zabranu? 5, 10 ili 20 godina.

Zbog ovog incidenta organizatori su Đokovića odmah izbacili iz osmine finala i biće kažnjen novčano sa onoliko koliko je osvojio na turniru uz moguće dodatne kazne s obzirom na prekršaj koji je počinio te će izgubiti sve bodove koje je osvojio na turniru.


Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Stefan

07.09.2020. 10:56

Nadam se da ce dobiti rak i da ce godinama skapavati. Ovo je najveci licemer od svih licemera u tom sportu, govnar koji nikada nista nije osvojio, niti ce osvojiti, ali laje kao pravo pasce.

Stefan M

07.09.2020. 13:44

@Stefan - Није лепо имењаче што овако пишеш колико год ти неко био мрзак, Бог је тај који нам суди !

vera

07.09.2020. 15:15

Kakva budala ! On ni ne zna sta se dogodilo. Skupljača lopte je pogodio Federer, a tad si ćutao, skote odvratni. Ko si ti, uopšte ? Idi leči se, nakazo!

Fljorent Jashari

08.09.2020. 00:32

Džukac mešanac aboridžanke i grka čergara se opet razlajao, posle mi neko priča da je talenat za tenis... Ugledaj se na zemljaka Tsitsipasa, nauči nešto novo u životu i u tenisu sem da lapandaš i treskaš servise. Ta Australija u tenisu na jednog super talenta izbaci bar 5 "polu-fabrikata" koji su sramota za tenis, za sport i za svoju familiju, baš kao što je slučaj sa ovim besprizornikom...