TO JE PRAVI NOVAK: Đoković sjajnim tenisom srušio Tenisa

Novosti online

25. 08. 2020. u 23:13

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Sinsinatija pošto je savladao Tenisa Sandgrena sa 6:2, 6:4.

ТО ЈЕ ПРАВИ НОВАК: Ђоковић сјајним тенисом срушио Тениса

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Srpski igrač je prikazao mnogo bolju igru nego u meču sa Berankisom. Naravno da najbolji na planeti može to još bolje, ali je značajno podigao nivo igre. Ipak, treba biti pošten i reći da ga je u susretu sa Litvancem mučio vrati i otežavao mu posao.

Protunjao je Novak kroz prvi set. Dva puta je momku iz Tenesija oduzeo servis, dok mu je dozvolio jednu priliku za brejk. Nakon dobijenog prvog dela meča postalo je jasno u kom pravcu će ići ovaj meč.

Đoković je odmah u drugom setu napravio brejk. Amerikancu nije pomoglo ni to što je vodio sa 40:15. Ipak, imao je 55. igrač sveta idealnu priliku da se vrati u set, ali u osmom gemu nije iskoristio čak tri brejk lopte.

Novak je lako priveo meč kraju. Mogao je to da uradi na servis rivala, ali se posle maratonskog gema Sandgren ostao u meču. Ipak, nedugo potom je morao u svlačionicu. Srbin je slavio za jedan sat i 28 minuta igre prošao u narednu kolo.

Rival našem asu u četvrtfinalu biće Nemac Jan-Lenard Štruf.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega