POVREDIO ĐOKOVIĆA, A SADA OPET PROVOCIRA: Italijan ovim rečima sve ostavio u šoku (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

11. 05. 2024. u 19:30

NAJBOLjI svetski teniser, Novak Đoković imao je veliku neprijatnost nakon pobede u drugom kolu mastersa u Rimu, kada ga je jedan navijač nehotice pogodio flašom u glavu.

ПОВРЕДИО ЂОКОВИЋА, А САДА ОПЕТ ПРОВОЦИРА: Италијан овим речима све оставио у шоку  (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Oglasili su se brzo i organizatori, poručili da je incident produkt slučajnih okolnosti.

- Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu sa oblogom od leda. Vidimo se u nedelju, napisao je Đoković na društvenoj mreži X, a dan kasnije se pojavio na treningu i tom prilikom se dužio sa fanovima - sa kacigom na glavi.  

Čitavu ovu situaciju morao je da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama i Mario Feri Falko, inače čovek kome je ispala flaša iz ranca. On se i izvinio Novaku zbog nenamernog incidenta.

FOTO: Printskrin/Instagram/marioferrifalco

-Ha-ha, danas ću baciti ranac direktno na tebe - poručio je Mario na Instagramu.O pomenutom skandalu izveštavali su i svetski mediji, najglasniji su bili Rusi.

Novak u trećem kolu Rima igra protiv Čileanca Alehandra Tabila. Meč se igra ne pre 14 časova, a pre Đokovića igraju se dva ženska singla. Program počinje od 11 sati. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)