OSVETA JE ZAKAZANA! Evo kada Novak Đoković igra na mastersu u Monte Karlu

Novosti online

10. 04. 2024. u 21:08

Novak Đoković je saznao kada će ponovo na teren u Monte Karlu.

ОСВЕТА ЈЕ ЗАКАЗАНА! Ево када Новак Ђоковић игра на мастерсу у Монте Карлу

foto: EPA

Nole je još u utorak saznao s kim igra u trećem kolu aktuelnog mastersa, a dan kasnije, i to tek u kasnim, večernjim satima - i kada će iznova da se nadmeće.

Kiša je, naime, potpuno poremetila program u sredu, pa su organizatori ovog ATP turnira muku mučili sa silnim odlaganjima. U četiri navrata su bili pomereni nastavci započetih mečeva, a onda je oko 21 čas uveče doneta odluka kako će se program odvijati četvrtog radnog dana ove nedelje.

Novak Đoković će svoju osvetu, a igra protiv Italijana Lorenca Muzetija koji ga je baš sa ovog mastersa izbacio prošle godine, "servirati" u ranim popodnevnim satima.

Naime, u 11 časova program otvaraju Rusi, jer veliki derbi igraju Karen Hačanov (15. nosilac) i Danil Medevedev (četvrti).

Potom će, ne pre podneva kako su to saopštili organizatori, svoj megdan da završe sedmi nosilac Holger Rune i kvalifikant Sumit Nagal, Indijac koji je od favorita gubio sa 6:3, 2:1 kada ih je kiša prekinula.

A čim oni završe svoj duel, na teren će Nole i Italijan.

To znači da će, ako ruski derbi, očekivano, bude potrajao oko dva sata, a posle 20-ak minuta pauze Rune potom opravda ulogu favorita, Đoković i Muzeti na terenu biti već oko 14 časova.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

 

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave