KAO DA JE U ZEMLJU PROPALA! Pojavila se prva fotografija Jelene Janković posle mnogo godina

Novosti online

27. 02. 2024. u 08:41

GLEDALI smo ženski tenis sa uživanjem, imali smo dve neverovatne gracije koje su na svim turnirima bile među favoritima. Jelena Janković i Ana Ivanović su posle Monike Seleš i kratkog femkanja Jelene Dokić bile pravo srpsko blago.

КАО ДА ЈЕ У ЗЕМЉУ ПРОПАЛА! Појавила се прва фотографија Јелене Јанковић после много година

Foto: AP

I onda preko noći smo sa ženskim tenisom postali na "Vi". Ana Ivanović se udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera i ostavila tenis za sva vremena, dok je Jelena Janković nekako neopaženo otišla sa velike scene, a onda i u potpunu ilegalu. 

U aprilu 2021. godine, Jelena je postala majka ćerkice Une, koju je dobila u braku sa uglednim doktorom Brankom Baraćem. Otkako je završila tenisku karijeru, Srpkinja je odlučila da se posveti porodici i privatnom životu, izbegavajući medijsku pažnju.

Poslednje objave na društvenim mrežama Jelene Janković datiraju iz sredine 2020. godine, kada je boravila u Emiratima. Međutim, nedavno je prijatelj bivše srpske teniserke Ivan Zečević podelio zajedničku fotografiju sa njom, iz Dubaija, gde Jankovićeva trenutno boravi.

Naime, Jelena je u proteklim godinama boravila u Dubaiju, gde je stekla krug prijatelja, među kojima je i Zečević. Njen boravak u ovom luksuznom gradu pokazuje da uživa u mirnom životu daleko od teniske scene i medijske pažnje.

Iako je nekada bila poznata po svojoj teniskoj karijeri, Jelena Janković danas uživa u ulozi majke i supruge, gradeći srećnu porodičnu svakodnevicu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)