VELIKA "RAFINA OBMANA": Ono što je uradio Rafael Nadal rastužilo i navijače Novaka Đokovića

Novosti online

14. 02. 2024. u 21:17

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da njihovi navijači najčešće pričaju samo kada jedni drugima imaju šta da poruče o superiornosti svog ljubimca nad onim drugim. Sada je, međutim, situacija malo drugačija.

ВЕЛИКА РАФИНА ОБМАНА: Оно што је урадио Рафаел Надал растужило и навијаче Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Dok se Nole sprema za nastavak svojih teniskih podviga, nakon što je poklekao u polufinalu Australijan opena od potonjeg šampiona tog grend slem turnira, Janika Sinera, Rafael Nadal najavljuje sopstveni povratak "belom sportu".

Ali...

Ne ide to baš idealno.

Rafa je hteo da zaigra i na Australijan openu, pa je odustao, i to zbog nove povrede, čime se samo produžila tuga njegovih navijača koji su skoro čitavu 2023. proveli bez gledanja mečeva osobe zbog koje su toliko i zavoleli tenis.

A onda, nova loša vest po njih.

Kako prenosi drugi najpopularniji teniski blog u Velikoj Britaniji, Olitenis, Nadal će možda propustiti turnir u Dohi.

Pojedini Novakovi navijači su počeli da sažaljevaju Rafine navijače koji su kupili karte i "bili obmanuti, jer čim su ulaznice rasprodate, Španac naprasno možda ne može da učestvuje", a pojedini ih žale iz drugih razloga.

Naime, nakon što je pomenuti izvor naveo sledeći citat Rafaela Nadala...

"Imam nelagode ovih nedelja i malo sam počeo da guram sebe do krajnjih granica. U ovom trenutku, svaki problem, svaka poveda, nije samo loša po tenis i u fizičkom smislu, već i u psihičkom.

Sto odsto sam ubeđen da ću biti u Indijan Velsu. To je veoma poseban turnir za mene. Ne znam još da li će to biti moj poslednji nastup tamo, ta mogućnost postoji, pa bih svakako voleo da budem u Indijan Velsu.

Voleo bih da budem i u dohi, ali Doha je veoma brzo posle povrede. Odluku o Dohi vidim kao nešto što ću doneti u poslednjem minutu. Što se Indijan Velsa tiče, ako ne bude nekih poteškoća pred polazak, putovaću tamo.

Moj prioritet, što sam govorio od samog početka, je da dočekam sezonu na šljaci najzdraviji što mogu da budem. Voleo bih da sebi omogućim da uživam na šljaci"

... pojedini Noletovi navijači su reagovali i ovako:

- Razumem da Nadal ima obaveze prema sponzorima i zato je važan deo toga da on radi sve što može da ostane relevantan. Ali, iskreno mi je žao njegovih navijača koji se konstantno ponadaju, a onda im se te nade rasprše.

Ako vas Novak Đoković i Rafael Nadal zanimaju, sve najnovije i najvažnije vesti o njima, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu