ON JE KRIV! Novak Đoković otkrio: Evo zašto nisam osvojio Australijan open 2024!

Novosti online

07. 02. 2024. u 23:38

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) je napravila pravu "pometnju" svojim orginalnim petominutnim "dokumentarcem" o tome šta se, zapravo, dešava u tenisu, a na sebi svojstven način reagovao je i Novak Đoković, najbolji teniser sveta.

ОН ЈЕ КРИВ! Новак Ђоковић открио: Ево зашто нисам освојио Аустралијан опен 2024!

Screenshot / Jutjub / ATP

Podseitmo, na svom Jutjub kanalu, ATP je objavio snimak sa naslovom:



"Turneja: Rijaliti šou | NAJVEĆE tajne u tenisu"

A opis snimka je sledeći:

"(ATP) Turneja: Rijaliti šou koji traje već 52 sezone. Pogledajte kako žive i šta vole takozvani 'profesionalni' teniseri dok vam (gledaocima) serviraju ništa osim drame, svojih stavova i asova..."

Snimak koji traje pet minuta je neočekivan jer prikazuje "šta se, zapravo, dešava iza scene" - a dešava se, kako Asocijacija teniskih profesionalaca to otkriva, velika prevara za gledaoce: ubeđeni su već godinama da gledaju prave igrače na terenima, a u pitanju su - glumci.

Tako, u ovom šaljivom snimku, Novak Đoković, zapravo, i ne postoji, glumi ga sve ovo vreme izvesni Bert Kričli, koji i sam govori kako mu je tokom ovih 16, 17 godina, bilo u ulozi izmišljenog tenisera Noleta koji je opčinio svet.

A nakon velikog broja reakcija koji je ovaj "dokumentarac" izazvao (a u njemu se pojavljuju i Endi Marej, Karlos Alkaraz, Andrej Rubljov, Gael Monfis i drugi - i svi "priznaju" da oni zapravo kao teniseri ne postoje, već da su sve to glumci), reagovao je i Novak Đoković.

Naime, nakon što je pomenuti snimak obišao planetu, a možete ga videti i vi...

Novak Đoković se ovako oglasio na društvenim mrežama:

- Drago mi je što sam deo još jedne ATP sezone. Sjajna je ovo grupa glumaca, veoma sam ponosan što sam deo ove glumačke podele. 

Odmah potom, dopisao je i sledeće:

- Uobičajeno je da scenaristi započenu sezonu tako što moj lik, koga tumačim, "Novak ", osvaja titulu na Australijan openu. Dakle, ako se nekome ne sviđa početak ove sezone, molim vas kontaktirajte reditelja!

Ne znamo šta scenario za ostatak teniske 2024. predviđa, ali ako vas Novak Đoković zanima, i sve što se "belog sporta" tiče, pratite sve najvažnije, ali i najzanimljivije vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!