ŠOK-OBJAVA ATP-a: "Ništa što ste gledali - nije stvarno!" Pet minuta dokumentarca o Novaku Đokoviću i tenisu koje niko nije očekivao (VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2024. u 19:41

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) je ili organizator najvećih teniskih turnira, ili se dobrim delom pita o odvijanju nekih (kao što su grend slemovi), a u sredu je uradila nešto što niko živ nije očekivao od nje.

ШОК-ОБЈАВА АТП-а: Ништа што сте гледали - није стварно! Пет минута документарца о Новаку Ђоковићу и тенису које нико није очекивао (ВИДЕО)

Screenshot / Jutjub / ATP

Na svom Jutjub kanalu, ATP je objavio petominutni snimak sa naslovom



"Turneja: Rijaliti šou | NAJVEĆE tajne u tenisu"

A opis snimka je sledeći:

"(ATP) Turneja: Rijaliti šou koji traje već 52 sezone. Pogledajte kako žive i šta vole takozvani 'profesionalni' teniseri dok vam (gledaocima) serviraju ništa osim drame, svojih stavova i asova..."

Snimak koji traje pet minuta je neočekivan jer prikazuje "šta se, zapravo, dešava iza scene" - a dešava se, kako Asocijacija teniskih profesionalaca to otkriva, velika prevara za gledaoce: ubeđeni su već godinama da gledaju prave igrače na terenima, a u pitanju su - glumci!

Tako Novak Đoković, zapravo, i ne postoji, glumi ga sve ovo vreme izvesni Bert Kričli, koji i sam govori kako mu je tokom ovih 16, 17 godina, bilo u ulozi izmišljenog tenisera Noleta koji je opčinio svet.

Tu su i glumci za koje narod sve vreme misli da su igrači koji se zovu "Endi Marej", koji prvi i otkriva da je sve u profesionalnom tenisu izmišljeno, čak i govorim igrača posle pobeda, svako odvijanje mečeva... Otkriva da je sve napisano od strane scenarista (koji se i sami pojavljuju i pričaju o tome), a tu su i ljudi za koje ljubitelji sporta misle da se zovu "Karlos Alkaraz", "Andrej Rubljov", "Gael Monfis" i drugi... 

Ali, da ne dužimo, pogledajte i sami taj dokumentarac ATP-a o rijalitiju koji se odvija pred očima svetske javnosti:

(Naravno, iako danas nije prvi april, "sedmofebruarska šala" ATP-a je oduševila sve istinske ljubitelje tenisa, a naročito su pohvale za svoje glumljenje glumaca dobili Nole i Marej.

A kako se vama čini ovaj "rijaliti trik" koji je priredila Asocijacija teniskih profesionalaca?

Anketa

Kako ocenjujete ATP "rijaliti"?

Ako vas Novak Đoković zanima, i sve što se tenisa tiče, pratite sve najvažnije, ali i najzanimljivije vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S