KIRJOS I ĐOKOVIĆ NAPRAVILI ŠOU: "Popni se na drvo i visi naglavačke", pozvao Australijanca da gledaju ovaj meč

Александар Илић
Aleksandar Ilić

23. 01. 2024. u 10:48 >> 10:51

SRPSKI teniser Novak Đoković plasirao se u 11. polufinale Australijan opena, u pohodu na 11. trofej. Savladao je Tejlora Frica rezultatom 3:1 u setovima, a nakon meča Nole i Nik Kirjos napravili su šou na terenu.

КИРЈОС И ЂОКОВИЋ НАПРАВИЛИ ШОУ: Попни се на дрво и виси наглавачке, позвао Аустралијанца да гледају овај меч

TANJUG/AP

Nik Kirjos radio je intervju sa Novakom. Kao po običaju, kada su njih dvojica na terenu, šou je zagarantovan.

- Nikada nisam mislio da ću biti ovde. Ideš po 11. titulu, šta te pokreće?

- Dobro je videti te, nadam se da ćemo uskoro ponovo zajedno na teren sa reketom. Šta si me pitao, a da... Propatio sam u prva dva seta. Igrao je kvalitetan tenis, servirao dobro, gušio me je sa linije. Većinu razmena igrao sam na ivici, smetalo mi je sunce, fizički iscrpljujući meč, takođe i emotivno. Veliki aplauz za Frica, igrao je neverovatan tenis na turniru - rekao je Novak Đoković.

Kirjos je upitao Novaka da prokomentariše 16 nerealizovanih brejk prilika.

- Osećao sam se kao ti sa tvojim servisom. Tejlor ima najbolji servis na svetu, znao sam kakva pretnja može da bude kada dobro servira. Mislim da sam na kraju uspeo da napravim brejk kada je bilo najpotrebnije u trećem i četvrtom setu. Servirao sam dobro. Imao sam više asova od njega, to je iznenađenje.

Konstatovao je Kirjos da u polufinalu Novak igra protiv pobednika meča Janik Siner - Andrej Rubljov. Koji će trajati do kasno u noć.

Odgovorio je Novak pitanjem:

- Je l' komentarišeš?

- Ne, idem da spavam, uz osmeh je odgovorio Australijanac, a potom Novak nastavio sa odgovorom:

- Drugačije će biti. Siner i Rubljov su u sjajnoj formi. Gledao sam Andreja protiv De Minora u pet setova, neverovatne razmene, igrali su sjajan tenis. Siner igra tenis života, imao je fantastičan kraj sezone. Imali smo neke bliske mečeve u prethodnim mesecima. Uzmimo kokice, odmorimo na sofi i gledajmo meč - pozvao je Novak Australijanca da zajedno isprate duel.

- Poslednje pitanje, znam da neću moći ponovo ovo da pitam. Možeš li da mi pokažeš gde je to drvo u parku da ga zagrlim? Potrebno mi je da zacelim.

- Pokazaću ti, ali ne smeš nikome da kažeš. Moraćeš da se izuješ, popneš na drvo, i da visiš sa najviše grane 33 minuta i onda ćeš osvojiti grend slem - rekao je Novak Kirjosu.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!