NADAL I FEDERER GLEDAJU I NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo rekao o njima dvojici

Novosti online

09. 12. 2023. u 22:33

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer su sa pravom nazvani "velikom trojkom tenisa" jer su ogromnu većinu rekorda "belog sporta" oborili, igrajući pritom na nestvarne načine, ali - prijatelji nisu. Nole to ne skriva, kao ni činjenicu - da bi voleo da se sprijatelji sa svojim velikim suparnicima.

НАДАЛ И ФЕДЕРЕР ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Ево шта је Новак Ђоковић управо рекао о њима двојици

Tanjug/AP

Na pitanje novinara Si-Bi-Esa Džona Verthejma o odnosu sa pomenutim rivalima, Nole je rekao da je "poštovanje uvek tu, bar sa njegove strane".

"Voleo bih da budemo prijatelji, zaista. Mislim, znam da se nismo baš slagali tokom naših karijera van terena. I nismo prijatelji, jer, znate, mi smo rivali i teško je da kao suparnici budemo veoma bliski i delimo iste poglede o životu, da delimo detalje o našim životima i kako se osećamo, jer to može biti iskorišćeno protiv vas", rekao je Đoković.

On je dodao da je veliki trio delio tenisku pozornicu mnogo godina.

"Smatram da je veliki respekt uvek tu, bar sa moje strane, prema njima. Tako da se nadam da jednog dana, kada se malo spuste zavese, da ćemo moći da sednemo i popričamo. Bilo bi sjajno", istakao je Đoković.

Đoković je ubedljivo prvi po broju broja nedelja provedenih na prvom mestu na svetu, a prvi je i po broju osvojenih grend slemova (24).

"Volim da pobeđujem. Nema dileme oko toga. Rekordi me inspirišu i motivišu", poručio je Đoković.

Ceo intervju sa Đokovićem biće emitovan u nedelju.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)