ŠTA SU OVI ISKOPALI!? "Novak Đoković mora još da radi kako bi stigao Nadala"

Novosti online

04. 12. 2023. u 08:00

DEBATA ko je najbolji teniser sveta je odavno završena! Novak Đoković je začepio usta celom svet, Rafael Nadal i Rodžer Federer su se predali, ali ima i onih koji nisu.

ШТА СУ ОВИ ИСКОПАЛИ!? Новак Ђоковић мора још да ради како би стигао Надала

Tanjug/AP

Naime, pojedini mediji na sve načine pokušavaju da diskredituju njegova dostignuća i prišiju njegovim rivalima neke "vanserijske" podvige.

Nije im dovoljno kada Novak Đoković osvoji tri grend slema i ostane na jedan volej do četvrtog, kada podigne i trofej Završnog mastersa, i kada ponovo postane prvi na kraju sezone. I ponovo je vraški teško da priznaju da je Nole definitivno veći i od Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Tako je portal "sportskeeda" iskopao podatak i poručio da Novak mora još mnogo da radi da bi stigao Rafu, jer je Nadal duže od njega u "top 2 tenisera na svetu".

- Novak Đoković moraće da ostane u top 2 još 35 nedelja ili duže od toga da bi oborio ovaj rekord Rafaela Nadala - navedeno je.

- "Kako je ovo moguće?", "A šta ćemo sa top 3?", "Sada računamo i drugo mesto u rekorde"?, "Ovo je sramotno" - neki su od komentara na ovu bizarnu objavu i "rekord" koji je postavljen pred Novaka.

Podsetimo, Đoković je ubedljivi rekorder ATP liste sa čak 401 nedeljom na vrhu, a čak osam sezona je završavao kao prvoplasirani. Učinio je to kao najstariji teniser, sa 36 godina i sedam meseci. I najvažnije od svega, Novak Đoković je rekorder "večne liste" osvajača grend slem trofeja, jer ih do sada ima 24, a Rafael Nadal je drugoplasirani, sa 22.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini