FBI PRATI NOVAKA: Đoković pod budnim okom američke službe i to zbog čega!

Novosti online

28. 11. 2023. u 21:16

POMALO neverovatno deluje informacija koja dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, a tiče se Novaka Đokovića.

ФБИ ПРАТИ НОВАКА: Ђоковић под будним оком америчке службе и то због чега!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, i ptice na grani znaju da je Novak Đoković ostao dosledan svom stavu i odbio da se vakciniše protiv korona virusa. Ipak, to je očigledno zasmetalo proizvođaču jedne od vakcina.

Kako prenose američki mediji, "Moderna" je angažovala nekadašnjeg agenta FBI da sastavi interne izveštaje o "visoko rizičnim" slavnim ličnostima, a među njima se nalaze i Novak Đoković, Ilon Mask, kao i glumac Rasel Brend.

Američka farmaceutska kompanija među prvima je napravila MRNA vakcinu protiv korona virusa, a nju je dobilo na desetine miliona Amerikanaca. Kompanija iz Bostona navodno zapošljava bivše agente koji prati stav javnosti o vakcini.

Po pisanju Njujork posta, jedan od izveštaja koji je sastavljen naslovljen je "Đoković, krunisani antiheroj posle pobede na Ju-Es openu".

Iz Moderne su posebno bili ljuti jer su oni jedan od sponzora US Opena, a svi protivnici vakcine su na društvenim mrežama komentarisali Novakovu pobedu, izlažući tako javno Modernu podsmehu.

- Perspektiva Đokovića, koji se protivio vakcini što mu nije dozvolio da se takmiči na Ju-es openu 2022. godine, vratio se i osvojio turnir koji sponzoriše Modernam, ojačalo je tvrdnje da su vakcine nepotrebne - stoji između ostalog u izveštaju koji prenosi „Njujork post“.

Tako se najbolji teniser sveta i dalje smatra "visoko rizičnom" osobom baš kao i Mask koji je na Tviteru javno postavio pitanje da li je vakcina protiv korone efikacna 100%, dok je glumac Rasel Brend javno kritikovao farmaceutske kompanije i zbog "profita od 1.000 dolara u sekundi".

Podsetimo, zbog svog vakcinalnog statusa Novak nije mogao da putuje u Ameriku, a iz Australije je bio deportovan. Međutim, ove godine - kada su sve zabrane ukinute - Nole se vratio na teren i osvojio je titule i u Melburnu i u Njujorku.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)