FEDERER GLEDA I ČUPA KOSU! Novak više i ne krije: Ovako je odgovorio na to koliko je srećan što ruši Rodžerove rekorde (VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2023. u 22:00

Novak Đoković ne samo da nastavlja da ispisuje istoriju tenisa, već se više ne libi da kaže da uživa u tome što obara rekorde kojima je dosad mogao da se podiči Rodžer Federer.

ФЕДЕРЕР ГЛЕДА И ЧУПА КОСУ! Новак више и не крије: Овако је одговорио на то колико је срећан што руши Роџерове рекорде (ВИДЕО)

Tviter / @frani2312

Podsetimo, Novak Đoković je u nedelju osvojio rekordnu, sedmu titulu na 'ATP finalu' (zvaničan naziv takmičenja koji se kod nas opisuje kao Završni masters) pobedivši u meču za trofej Janika Sinera sa 6:3, 6:3 u Torinu.

Do sada su, sa po šest titula na ovom nadmetanju, Srbin i Švajcarac bili izjednačeni, ali sada je Novak ozvaničio "otimanje" još jednog Federerovog rekorda.

Upravo o tome je upitan tokom uključenja u emisiju italijanske televizije.

Voditelj programa je, naime, posle čestitanja na uspehu u Torinu, istakao da je ovo Đokoviću sedma titula na završnom turniru, a onda dodao:

"Prestigao si rekord Federera... Mora da si srećan?"

Bez ikakvog ustručavanja, Novak je odgovorio:

"Molto! (Mnogo!)", a onda raširio veliki osmeh.

Posle tog javnog priznanja, koje možete pogledati u snimku koji je pred vama...

... najbolji teniser sveta je odmah dodao i sledeće:

- Bila je to sjajna sedmica. Zahvalan sam što sam dostigao ovaj nivo, jer sam igrao protiv Sinera koji je uz sebe imao celu Italiju i ceo Torino. Atmosfera je bila sjajna na tribinama. Mislim da je razlika u ovom i prethodnom meču sa njim, koji sam izgubio pet dana ranije, u tome što sam se za ovaj duel mnogo više pripremio, bio mnogo agresivniji, znao sam šta treba da radim. I, zaista sam zahvalan na ovom momentu (u mojoj karijeri) - rekao je Novak Đoković.

A Noleta sada čeka...

Dejvis kup, Malaga 2023 - žreb i raspored mečeva

Tokom rekordne, 400. nedelje koju Nole provodi na vrhu ATP liste, teniska reprezentacija Srbije će u Malagi pokušati da drugi put u istoriji Dejvis kupa osvoji čuveni pehar, tzv. "salataru".

Prvi rival na tom putu je Velika Britanija, sa kojom naši teniseri, predvođeni najboljim igračem sveta, igraju u četvrtak.

Prebrode li Britance (kroz dva meča u singlu i jedan u dublu), Srbi će u subotu igrati  u polufinalu protiv boljeg iz meča Italija - Holandija.

U sredu su na programu prva dva četvrtfinala, a sastaju se Kanada - Finska i Češka - Australija.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!