"KAKO JE NOVAK IGRAO DANAS?" Sjajan razgovor koji su imali Aleksandar Vučić i Srđan Đoković

Novosti online

16. 11. 2023. u 19:01

Novak Đoković je pobedio Huberta Hurkača na Završnom turniru u Torinu, a taj megdan i ono što sledi bila je tema razgovora koju su vodili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Noletov otac, Srđan.

КАКО ЈЕ НОВАК ИГРАО ДАНАС? Сјајан разговор који су имали Александар Вучић и Срђан Ђоковић

Screenshot / TV Pink

Podseitmo, Aleksandar Vučić je posle svečanog otvaranja Sajma vina u Beogradu, obilazio štandove i tom prilikom se sreo i sa Srđanom Đokovićem, čija se porodica, pored ostalog, bavi i proizvodnjom vina.

- Kako je Novak igrao danas? - pitao je predsednik Novakovogoca.

- Pa, mučio se, al' je dobio! - odgovorio je Srđan Đoković, dodajući: - Važno je iduće nedelje da Srbija dobije u Dejvis kupu.

Predsednik Srbije je pohvalio vina koje oni proizvode, pa razgovor zaključio rečima:

- Čestitajte Novaku još jednom i pozdravite ga - rekao je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, i pored današnje pobede nad vrlo neugodnim Poljakom, Novak Đoković će proći u polufinale samo ako Janik Siner, bilo kojim rezultatom, savlada Holgera Runea u meču koji se igra od 21 čas.

U suprotnom, trijumf Runea vodi Danca i Italijana dalje, usled boljeg tenis količnika koji će tada imati njih dvojica u odnosu na Srbina. 

 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (48)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?