ĐOKOVIĆU SE "OTVARA PUT"! U Parizu ispao teniser koji je zna kako se pobeđuje Novak

Novosti online

31. 10. 2023. u 19:10 >> 19:17

HOLANDSKI teniser Talon Grikspur plasirao se u osminu finala mastersa u Parizu pošto je bez većih problema pobedio Španca Alehdanra Davidoviča Fokinu sa 6:2, 6:2.

ЂОКОВИЋУ СЕ ОТВАРА ПУТ! У Паризу испао тенисер који је зна како се побеђује Новак

Screenshot / TennisTV

Trenutno 23. na ATP listi bi u toj fazi takmičenja u Bersiju trebalo da odmeri snage sa Novakom Đokovićem koji će u sredu igrati protiv Tomasa Martina Ečeverija. Srbin je u tom duelu veliki favorit i bilo bi pravo čudo da ne bude rival 27-godišnjaku iz Harlema.

Što se meča Grikspur - Davidovič Fokina tiče, nikakvog uzbuđenja nije bilo, jer je Holanđanin bio ubedljiv. Oba seta je dobio identičnim rezultatom i u oba je napravio po dva brejka.

Talon Grikspur/FOTO: AP/Tanjug

Novak Đoković protiv Talona Grikspora (23. na ATP listi) vodi sa 2:0 u pobedama, i to bez izgubljenog seta (bilo je 6:2, 6:3, 6:2 za Noleta na Ju-Es openu 2021, a ove godine ubedljivih 6:2, 6:3 u Dubaiju)

Da je trijumfovao Davidovič Fokina (28. na svetu), on bi, kao potencijalni rival bio teža prepreka Srbinu. Španac je, naime, pobedio Novaka sa 6:3, 6:7(5), 6:1 prošle godine u Monte Karlu, mada srpski as vodi sa 5:1 u međusobnim duelima. Od toga je pretposlednji megdan Fokina ove godine predao u Sinsinatiju posle jednog seta, a u poslednjem, nedavno u Dejvis kupu, izgubio je od Đokovića sa 6:3, 6:4.

Podsetimo, Novak Đoković je ovog utorka odigrao prvi meč u Parizu i to u konkurenciji parova. On i Miomir Kecmanović su ostvarili trijumf.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)