IZNENAĐENJE U PARIZU: Novak Đoković dobio lakši put ka završnici mastersa

Novosti online

30. 10. 2023. u 16:21

NOVAK Đoković nastupiće na mastersu u Parizu, što mu je prvi turnir na kome će učestvovati još od finala Ju-Es opena koje je igrao 10. septembra, a posao u pohodu na novi trofej biće mu olakšan pošto je jedan od nosilaca završio učešće već u prvoj rundi.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ПАРИЗУ: Новак Ђоковић добио лакши пут ка завршници мастерса

Tanjug/AP

U pitanju je Amerikanac Ben Šelton (16. na ATP listi) koji je izgubio od Španca Alehandra Davidoviča Fokine sa 7:6(4), 5:7, 6:3.

To znači da nećemo gledati reptizu polufinala Ju-Es opena kada je Nole sa maksimalnih 3:0 pobedio 21-godišnjaka iz Atlante.

Đoković učešće na mastersu u Parizu počinje od druge runde, a rival će mu biti pobednik meča Miomir Kecmanović - Tomas Martin Ečeveri.

Srpski as će na ovom turniru iz serije 1000 igrati i u dublu. On će zajedno sa Kecmanovićem u utorak odmeriti snage protiv para Janik Siner/Stan Vavrinka.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!