HRVATI OTKRILI VELIKU TAJNU: Evo koliko Novak Đoković plaća Gorana Ivaniševića

Novosti online

19. 10. 2023. u 13:56

GORAN Ivanišević je prethodnih dana punio sportske rubrike hrvatskih medija. Ruku na srce, ne po nečemu lepom.

ХРВАТИ ОТКРИЛИ ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Ево колико Новак Ђоковић плаћа Горана Иванишевића

FOTO: Profimedia

Naime, čuveni hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića dospeo je u centar pažnje nakon što je rešio da tuži svoju nekadašnju suprugu Tatjanu Dragović zbog novca i imovine.

Mediji u Hrvatskoj krenuli su opširnije da se bave tom temom. Između ostalog, došli su i do saznanja koliko nekadašnji hrvatski teniser zarađuje kao trener najboljeg svetskog igrača Novaka Đokovića.

Kako navode portali "24sata.hr" i "Nacional", ovaj Splićanin trenirajući Noleta ima platu između šest i deset hiljada evra na nedeljnom nivou!

To znači da prihoduje između 312.000 i 520.000 evra na godišnjem nivou. Međutim, to nije sve. Navodi se da Ivanišević od svakog Noletovog trofeja sa grend slemova ima i procenat od zarade, odnosno deset odsto.

To znači da bi od bonusa mogao još više da prihoduje. Primera radi, Nole je osvajanjem Ju-Es opena zaradio tri miliona dolara, a Ivaniševiću bi po pisanju medija moglo da pripadne 300.000 dolara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)